Samenwerken

 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Miss Dude Blogging. Er zijn verschillende vormen van samenwerking mogelijk:

⇒ Gastblog.
⇒ Product review.
⇒ Advertorial.

Gastblog

Heb je zelf een blog maar ben je even totaal inspiratieloos? Of vind je het juist leuk om andere bloggers aan het woord te laten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ook kun je mij bij terecht voor een leuk en eerlijk artikel over je (web)winkel of bedrijf.

Product review.

Heeft jouw bedrijf of (web)winkel een product dat je graag onder de aandacht wil brengen? Kijk, dat vind ik dus leuk. Ik test het graag voor je en schijf er een duidelijk en eerlijk artikel over. Mits het product bij mij en mijn blog past natuurlijk. Je kunt altijd even contact met mij opnemen als je een product wilt opsturen om te testen.


Belangrijk om hierover te melden is, dat ik altijd een eerlijk artikel zal schrijven. Open- en eerlijkheid is super belangrijk voor mij.


Advertorial.

Een advertorial plaatsen op mijn website past ook binnen de mogelijkheden, of wil je een advertorial door mij geschreven? Prima, kan allemaal!

Wil je na het lezen van de genoemde mogelijkheden meer informatie? Of heb je zelf een leuk idee? Mijn mailbox staat voor je open, ik ben erg benieuwd naar je ideeën. Stuur mij vrijblijvend een e-mail zodat we kunnen kijken welke mogelijkheden het beste bij je passen. Je kan hiervoor mijn contactpagina gebruiken of direct een mailtje sturen.

Nog even dit

Alle artikelen op Miss Dude Blogging worden door mijzelf, Eva, geschreven. De informatie in de artikelen zijn mijn eigen ervaringen of het betreft mijn mening. Mocht er voor een artikel een samenwerking zijn aangegaan dan zal ik dit altijd vermelden. Staan er in een artikel affiliate links? Dan zal ik dat onder het artikel vermelden.


Miss Dude Blogging heeft onlangs een Review geschreven voor Foto fabriek
klik hier om het artikel te lezen


 

Advertenties