Even voorstellen

Welkom op Miss Dude Blogging, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog!

Ik ben Eva, maar je mag me ook gewoon dude noemen 😉 dat doen wel meer mensen. De naam Miss Dude Blogging is eigenlijk ontstaan doordat “dude” echt mijn stopwoordje is.. Ineens werd ik ook echt Miss Dude genoemd. Plak er blogging achter en tadaaaa! 

Ik ben mijn blog gestart in mei 2017 om de simpele reden dat ik dol ben op schrijven, altijd al geweest maar ergens had ik even een dosis lef nodig om echt te starten met een blog. In eerste instantie ben ik mijn blog gestart om mijn hersenspinsels en de avonturen die ik beleef te beschrijven, maar toen ik eenmaal bezig was raakte ik zo enthousiast en er kwamen steeds meer onderwerpen waar ik over wilde schrijven. Je kunt bij mij terecht voor artikelen over:

» Beauty
» Lifestyle
» Actualiteiten die mij bezighouden
» En zo af en toe een review van een product dat echt bij mij past.

Mijn blog is is door de diverse onderwerpen niet voor een specifieke doelgroep. Het is voor iedereen die van luchtige, sarcastische, grappige en af en toe ook serieuze artikelen houd. En voor iedereen die geïnteresseerd is in mama- en kind- dingen en alles wat daarbij komt kijken.

Ik woon samen met mijn lieve man Daniël en onze meiden Nadia en Alyssa in het altijd gezellige Middelburg. Nadia is mijn knappe stiefdochter van 13 jaar en Alyssa is mijn draakje van 3,5 jaar. °Dit is overigens de eerste en laatste keer dat ik Nadia mijn stiefdochter noem, ik noem haar liever mijn grote meid of mijn liefdochter.. Klinkt een stuk gezelliger! ° Onze meiden hebben allebei hun beperkingen, waardoor voor ons niet alles vanzelfsprekend is, maar hey alle uitdagingen hebben wij als gezin doorstaan én heeft ons sterker gemaakt. 

Naast mijn passie voor schrijven ben ik heel stiekem wel een beetje nerdy.. Lijstjes, planningen en schrijfwaren maken mij echt heel blij! Verder heb ik een ontzettend droge humor en ben ik, volgens zeggen ;), een sarcast eerste klas! 

Wil je meer over mij, of over mijn blog weten? Volg mij dan op FacebookInstagramTwitterPinterest of stuur een Mailtje

Veel leesplezier hier en op mijn social media!

X

Advertenties