Geen categorie

Zomervakantie.

Elk jaar kijk ik er weer naar uit.. De zomervakantie!
Alles lekker op het gemakje (yeah right), geen gehaast ’s morgens. En vooral veel leuke dingen doen met de meiden. Ooh en de BBQ! Die mag echt niet ontbreken.

bbq
(beetje crappy foto)

Elk jaar zit ik vol plannen en ideeën voor de vakantie. Dagje naar een pretpark, het zwembad, een grote speeltuin maar ook gewoon lekker kliederen met water in de tuin of gezellig picknicken.

De zomervakantie zal dit jaar wel ff wat anders verlopen dan voorgaande jaren. Waar dat precies aan ligt kan ik nog niet vertellen, maar over een paar weken wijdt ik er een blogpost aan. Nog even geduld!

We zitten hier nu halverwege de tweede vakantieweek en jammer genoeg werkt het zomerweer nu niet echt mee. De eerste week was het wel lekker weer en daar hebben we dan ook goed van genoten. Zo zijn we met z’n allen naar het klok’uus geweest. Klok’uus is een in- en outdoor speeltuin met restaurant. Voor Alyssa was het heel erg leuk, ze heeft zich goed vermaakt in de ballenbak en de buiten speeltuin.

Alyssa

Voor Nadia was het wat minder. Niet dat ze het niet naar haar zin had, maar ze vind het erg lastig om te spelen zonder ons erbij. Gelukkig heeft ze zich wel goed vermaakt in de bungeejump

aktiefoto
(Foto gemaakt door Daniel)

En tsja, als je een dagje weggaat dan hoort daar natuurlijk iets lekkers bij!

lekkers

De rest van de week zijn we gewoon thuis geweest. Lekker geknutseld, in de tuin gespeeld en af en toe ook heerlijk lui op de bank gehangen. Als je aan Nadia vraagt wat ze het leukste vond, is de kans groot dat ze onze playbackshow zal noemen! Dat was ook echt super leuk, lekker zingen met Alyssa’s mooie roze microfoon!

microfoon

Voor de rest van de vakantie staan er zeker nog leuke activiteiten op de plannen, daar vertel ik later meer over!

Wat voor leuke activiteiten ondernemen jullie in de vakantie? Misschien zit er nog wat leuks bij wat wij kunnen uitproberen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s