Geen categorie

5 jaar getrouwd

spandoek

Vandaag zijn Daniel en ik 5 jaar getrouwd! 5 jaar alweer, time flies.

Wij waren 7 jaar samen toen wij trouwden. Nu ik daar zo over nadenk is dat best ouderwets om zo lang te wachten voordat je gaat trouwen. Voor ons was het deels een bewuste keus, er was van alles wat ons bezig hield. Toen we eenmaal wisten dat het toch echt wel eens tijd werd, ging het in sneltrein vaart!

handen

Elke relatie heeft zo zijn eigen verhaal, zo ook die van ons. Tijdens de huwelijksvoltrekking hebben wij voor muziek gekozen die ons verhaal kracht bijzette; “You’re still the one” van Shania Twain. Dat liedje mocht absoluut niet ontbreken.

Nadat ik officieel mevrouw Daniel werd ๐Ÿ˜‰ zijn wij samen met Nadia foto’s gaan maken. We hadden echt geluk met het weer. Het was een warme zonnige dag, thank god, want we hadden alleen een buitenlocatie voor de foto’s.

met nadia

Aangezien wij allebei niet van teveel poespas houden, hebben we de receptie heerlijk simpel gehouden. Gewoon bij ons thuis in de tuin. Gezellig met familie (de dag er na voor vrienden). ’s avonds lekker uiteten geweest met familie. Het was echt een heerlijke, liefdevolle dag, al klopt het wel dat je op zo’n dag echt geleefd word.

Nu, 5 jaar later, kijk ik met een glimlach op mijn gezicht terug naar onze mooie dag. Ik ben nog net zo gelukkig, waarschijnlijk zelfs gelukkiger, met Daniel. Ondanks dat dat hij echt de irritantste man ever is ๐Ÿ˜‰ zou ik niet weten wat ik zonder hem zou moeten.

ons

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s