Geen categorie

Het leed dat puber-kleding kopen heet..

Ik vind het superleuk om kleding te shoppen voor Alyssa of voor mijzelf. Lekker de stad in, winkels kijken, kleding passen en uiteraard even een terrasje pakken. Kleding shoppen voor Nadia daarentegen is een heel ander verhaal.

Nadia is een echte pubermeid, zo ontstaan er nog wel eens discussies over kledingstukken die zij heel graag wil, want “*zucht..* Iedereen op school draagt dat hoor *zucht..*” Het liefste zou ze in veel te korte naveltruitjes en “zie-poes-net-niet”-broekjes lopen. Noem het ouderwets, maar ik vind dat gewoon niks!

Buiten het verschil in kledingsmaak is er nog een probleem.. De maat. Nadia zit namelijk precies tussen een kindermaat en damesmaat in 😦
Sommige shirtjes die ze draagt zijn nog van de kinderafdeling en die passen nog net. Ga je dan naar de damesafdeling is de kleinste maat weer te groot. Nu ligt het er wel aan naar welke winkel je gaat, want wat bij winkel A te klein is, is bij de winkel er naast weer te groot. Het resultaat van ons laatste middagje shoppen liegt er niet om; gefrustreerde Nadia, uitgeputte Eva en 2 shirtjes.

Voorlopig is de enige optie dus online kleding bestellen. Nadia word echt blij van nieuwe kleding. Heel enthousiast rent ze naar boven om alles te passen en komt alles showen. Daar word ik dan wel weer blij van, maar toch vind ik het jammer dat het online moet. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan gezellig met je grote meid een dagje te shoppen?! Even Nadia en Eva tijd! Nog even doorgroeien lieve Nadia (eh, alleen voor de kledingmaat hoor!), dan kunnen we gauw een keer ouderwets kleding shoppen. Ik heb er nu al zin in.

 

evanadia

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s